NHL-tähdillä on usein paikkoja tehdä jotakin hyvää, mistä loistavana esimerkkinä toimii P.K. Subban, joka on toiminut lasten parissa useaan otteeseen.

Juuri lapset ovatkin sellaisia, jotka kaikessa vilpittömyydessään fanittavat idoleitaan ilman minkäänlaisia rajoja. Siksi St. Louis Bluesin maalivahtina toimivan Jake Allenin teko 5-vuotiaalle Mason Gilbertille oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella hellyttävä.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Mason lähetti maalivahdille kirjeen Twitterin kautta. Kirjeessä luki seuraavasti:

”Hyvä Jake Allen, olet minun suosikkipelaajani. Toivon, että voitat tänään. Uskon, että pystyt siihen. Olet loistava maalivahti. Rakkaudella, Mason. Olen 5-vuotias.”

Scott Gilbert

@Laser_Show11
@34jallen @StLouisBlues from one of your biggest fans.....
#letsgoblues

Mason ei jäänyt Allenilta lopulta huomaamatta, sillä maalivahti kutsui nuoren faninsa joukkueen harjoituksiin maanantaina.

Tämän lisäksi hän otti Masonin mukaansa joukkueen pukuhuoneeseen, jossa hän antoi pojalle mailan ja laittoi samalla nimmarinsa Masonin paitaan.

– Milloin tahansa kun voit piristää lasten päivää, ei asiaa tarvitse edes miettiä. Ei ole väliä mikä tilanne on meneillään. Heti kun näin hänet tänä aamuna, kasvoilleni nousi hymy, kuten myös hänelle. Olen todella kiitollinen, että sain puhua hänen kanssaan harjoitusten jälkeen, Allen kertoi NHL.com:n mukaan.

Masonin kirje laitettiin Twitteriin helmikuun 1. päivä, minkä jälkeen Allen on torjunut joukkueelleen neljä voittoa. Tämän lisäksi hänet on valittu tähän mennessä viikon kakkostähdeksi, joten pienien tekojen merkitystä ei missään nimessä kannatta väheksyä.