Boston Bruins ja Montreal Canadiens muodostavat NHL:n kautta aikojen yhden kuumimmista taistelupareista, ja joukkueet ottivat toisistaan jälleen mittaa viime yönä.

Tällä kertaa joukkueet eivät malttaneet olla nahistelematta edes yhtä täyttä minuuttia, sillä Andrew Shaw ja Torey Krug päättivät tiputtaa hanskansa jo 58 sekunnin pelin jälkeen.

Tappeluun oli myös syynsä, sillä Krug aiheutti aiemmin tällä kaudella Shaw’lle aivotärähdyksen ja 14 ottelun mittaisen sairasloman, minkä Canadiens-hyökkääjä halusi kostaa heti kättelyssä.

Shaw veikin vähemmän yllättäen tappelun nimiinsä, ja alkutahdit ottelulle lyötiin komeissa ja intensiteettisissä tunnelmissa.

Mutta sitten valokeilaan astui tuomari…

…ja voi pojat miten tämä tapahtuikaan. Mitä ilmeisemmin myös ottelun tuomari oli odottanut kaksikon hanskaamista innokkaasti, mikä kävi ilmi siitä, kun hän kuulutti yleisölle kaksikon saamat rangaistukset.

Yleensä niin konservatiiviset ja puolueettomat tuomarit kuuluttavat jäähyt asiallisesti ja ilman minkäänlaista tunnetta, mutta Wes McCauley teki tässä poikkeuksen.

Hän avasi ensiksi mikkinsä ja antoi sen jälkeen äärimmäisen intohimoisen kuulutuksen, mistä ei voinut olla pitämättä.