NHL on siitä hieno liiga, että esimerkiksi varaustilaisuuden ja palkkakaton vuoksi sarja on jatkuvassa muutoksessa. Joukkueita nousee ja joukkueita tippuu, mutta jokaiselle on luotu samankaltaiset työkalut.

Yksi asia on kuitenkin ollut vuosien ajan varmaa: Edmonton Oilers löytyy NHL:n sarjataulukon hänniltä. Tähän on tullut kuitenkin tällä kaudella, kiitos Connor McDavidin, suuri muutos.

Tällä hetkellä Oilers majailee Tyynenmeren divisioonan kolmantena, eli ainakin vielä joukkue olisi menossa pudotuspeleihin.

Tämä onkin ajanut seuran outoon tilanteeseen: se on nyt nimittäin ostajan roolissa, kun NHL:n siirtotakaraja lähenee kovaa vauhtia.

Vahvistus jo kiikarissa?

NHL-huhuihin keskittyvä nettisivusto The Fourth Period kertoo sivuillaan, että Oilers on jo ehtinyt iskemään silmänsä uuteen kevään vahvistukseen. Tällainen löytyy Tampa Bay Lightningista, sillä huhujen mukaan Oilersin GM:nä toimiva Peter Chiarelli on jo kysynyt hyökkääjä Brian Boylen hintaa.

The Fourth Period perustaa huhunsa kiekkotoimittaja Nick Kypreosin raporttiin. Huhut saivat sen sijaan alkunsa siitä, kun Chiarelli oli katsomossa Lightningin ja Minnesota Wildin välisessä väännössä.

Boyle on on pelannut tällä kaudella 50 ottelua, joissa hän on kerännyt tililleen 13 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä. Hänen sopimuksensa umpeutuu tähän kauteen, minkä jälkeen miehestä tulee rajoittamaton vapaa agentti.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.