Boston Bruins nappasi verivihollisestaan, Montreal Canadiensista viime yönä komean 4-0-voiton. Vielä komeamman voitosta meille suomalaisille teki se, että Bruinsin maalinsuulla pelasi Tuukka Rask.

Tämä oli Raskille kauden kuudes nollapeli. Vielä merkittävämmän viime yön voitosta teki kuitenkin se, että hän nappasi ensimmäistä kertaa Canadiensista vieraissa voiton 13 otteluun. Peikko on nyt siis selätetty.

– En sanoisi sitä julistukseksi tai mitään. Mielestäni pelasimme vain hyvän ottelun kaikessa yksinkertaisuudessaan. Se oli molemmille joukkueelle back-to-back-ottelu, ja vaikka he pelasivatkin meitä paremmin ensimmäisessä erässä, johdimme silti ottelua. Tätä lisäsimme ajan kuluessa kahdella komealla osumalla. Joten tämä oli loistava peli, Rask sanaili Bruinsin verkkosivujan mukaan.

Bruinsin meno on ollut muutoinkin viime aikoina vakuuttavaa, kiitos päävalmentajaksi äskettäin siirtyneen Bruce Cassidyn, joka otti erotetun Claude Julienin tehtävät vastuulleen.

Hänen johdollaan Bruins on nyt voittanut kolme edellistä peliään, eli Cassidyn voittoprosentti NHL:ssä on tähän mennessä tasan 100.