Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolainen ei ollut ennen yön NHL-kierrosta tiputtanut hanskojaan kun kerran, ja hänet on nähtykin normaalisti täysin muissa hommissa, kuten peliaikatilaston kärjessä.

Isokokoinen puolustaja ei ole kuitenkaan koolla pilattu, joten hänen haastamisena tappeluun ei tule silti varmasti monellekaan pelaajalle ensimmäisenä mieleen. Toista mieltä oli kuitenkin Toronto Maple Leafsin hyökkääjä James van Riemsdyk, joka lähti Ristolaisen kanssa ”tanssiin” viime yön ottelussa, jossa Toronto Maple Leafs ja Buffalo Sabres kohtasivat toisensa.

Suuremmilta iskuilta vältyttiin, mutta joka tapauksessa molemmille kirjattiin tilastoihin tappelu. Ristolaiselle tappelu oli siis uran toinen ja van Riemsdykille uran kolmas.

Tappelun voit katsoa alla olevalta videolta.

Vaikka tappelusta ei siis muodostunutkaan vuoden tappelua, vitsiksi asti siitä silti oli. Sportsnetin radio-ohjelmaa tekevä Hugh Burrill nimittäin julkaisi tappelusta twiitin, jossa hän toteaa, että ”tappelu vähäisimmillä iskuilla, mutta suurimmilla määrällä kirjaimia NHL:n historiassa”.

Hugh Burrill

@hughwburrill
James van Riemsdyk VS . Rasmus Ristolainen. The fight with the fewest punches but the most letters in NHL history. Probably.