Usein kuuluisat pelaajat tuovat esille sen, mitä joukkuetta he kannattavat oman lajinsa ulkopuolelta. Muun muassa NBA-tähti LeBron James on näyttävästi kannattanut baseball-seura New York Yankeesia, vaikka edustaa NBA-tasolla Cleveland Cavaliersia.

Jääkiekko ei tee tästä poikkeusta, sillä useat muun lajin edustajat istuvat oman kotikaupunkinsa jääkiekkojoukkueen otteluissa sekä kannattavat heitä muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Vegas Golden Knights liittyy NHL-kartalle tulevaksi kaudeksi, ja muun muassa sen kausikortit ovat käyneet loistavasti kaupaksi. Seuran logo paljastettiin viime vuoden lopulla, mutta se on kohdannut yllättäviä vaikeuksia Yhdysvaltain Patentti- ja Rekisterihallituksen suunnalta.

Tästä huolimatta seuran fanituotteita on voinut ostaa jo jonkin aikaa, ja näin on tehnyt myös baseballia MLB-sarjassa pelaava Bryce Harper, joka edustaa Washington Nationalsia.

Hän julkaisi lauantaina Twitterissä kuvan, jossa hän poseeraa Golden Knightsin fanipaita päällä.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
No more hints. We're glad to be spending our afternoon with Vegas local and Golden Knights fan @Bharper3407! #BoldInGold

Sinällään tilanteessa ei ole suurta dramatiikkaa, sillä Harper on kotoisin juuri Las Vegasista. Washington Capitals ei ollut kuitenkaan tähän täysin tyytyväinen, sillä se kommentoi omalla Twitter-tilillään Golden Knightsin kuvaa tylysti yhdellä hymiöllä, tosin varmasti pilke silmäkulmassa.

Kuva ei selvästikään ollut seuran mieleen, sillä totta kai Washingtonissa pelaavan pelaajan olisi luonnollista kannustaa kaikkia kaupungin urheiluseuroja.

Washington Capitals

@Capitals

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
No more hints. We're glad to be spending our afternoon with Vegas local and Golden Knights fan @Bharper3407! #BoldInGold
😐