Pelaajasiirtojen takarajan lähestyessä huhut pelaajien ympärillä kasvavat. Usein tietyt pelaajat ovat huhuissa mukana toisia enemmän ja tästä syystä heitä seurataan tarkemmin.

Arizona Coyotes ja Pittsburgh Penguins kohtasivat toisena Suomen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Phoenixissa. Ottelusta ei muodostunut sen erityisempää, mutta erityisesti Coyotesin joukkueessa on monia pelaajia, jotka varmasti kiinnostavat useampaakin seuraa.

AZ Sportsin toimittajana työskentelevä Craig Morgan julkaisi ennen ottelua kuvan, jossa näkyivät kaikki ottelua paikan päällä seuraavat skoutit.

Craig Morgan

@CraigSMorgan
A few more scouts here tonight for Coyotes-Penguins as the trade deadline approaches; some interesting new names.

Listan nimistä esimerkiksi Golden Knightsin mukanaolo on mielenkiintoista. Seuralla on mahdollisuus varata kesällä joka joukkueesta yksi pelaaja, joten seura haluaa varmasti varmistua siitä, että se varaa juuri oikeat pelaajat joukkueeseen.

Toisaalta NHL:ssä skouttien läsnäolo on normaalia, mikäli seuralta löytyy toista seuraa kiinnostavia pelaajia.

Pelaajasiirtojen takarajan lähestyessä Coyotesin joukkueesta erityisesti Shane Doanin ja Martin Hanzalin osoitteita on arvottu lähes joka viikko. Huhuja on ollut aivan riittämiin, mutta mitään suurempaa ei ole vielä tullut ilmi.

Julkaistu kuva voisi kieliä ainakin siitä, että kyseiset seurat ovat tiiviisti tarkkailemassa ainakin Coyotesin, mutta miksi ei myös Penguinsin pelaajia.