Carolina Hurricanesin kokoonpano on täynnä tulevaisuuden lahjakkuutta, etenkin alakerran osalta. Toki hyökkäyksestä löytyy esimerkiksi yksi NHL:n kuumimmista tulokkaista, Sebastian Aho, mutta eritoten alakerran potentiaali on valtaisa.

Kaiken lisäksi Hurricanes on noussut mukaan pudotuspelikilpaan luultua aiemmin, vaikkakin matkaa viivan päälle on vielä viisi pistettä. Tästäkin huolimatta aikataulua ollaan edellä, joten miksipä kokoonpanoa ei voisi vahvistaa jo tässä vaiheessa.

Samaa mieltä on Hurricanesin GM:nä toimiva Ron Francis, joka on huhujen mukaan kiinnostunut eritoten Colorado Avalanchen Gabriel Landeskogista.

Landeskogia ja hänen joukkuekaveriaan Matt Duchenea on kaupiskeltu avoimesti jo pidemmän aikaa. Syynä tähän on Avalanchen umpisurkea kausi, mikä on pakottanut Avalanchen aloittamaan jälleenrakennuksensa alusta.

Kaksikon hintakin on selvillä: korkean luokan nuori puolustaja, ykköskierroksen varausvuoro sekä lupaus. Halpaa se ei ole, mutta mitäpä sitä ei kokoonpanon vahvistamisen eteen tekisi.

Tarvittavat palaset koossa

Kuten jo todettu, on Hurricanesin puolustusosasto äärimmäisen lahjakas. Huhuihin keskittyvä The Fourth Period tiesi kuitenkin kertoa, että Hurricanes olisi valmis uhraamaan yhden potentiaalisen puolustajansa, jotta se saisi vahvistusta yläkertaan.

Sivuston mukaan Justin Faulk ja Noah Hanifin ovat keskusteluista ulkona, mutta esimerkiksi Ryan Murphy, Jaccob Slavin, Brett Pesce, Haydn Fleury tai viime kesän ykköskierroksen varaus Jake Bean ovat kakki mahdollisesti kaupan.

NHL:n siirtotakaraja on tänä vuonna 1. päivä maaliskuuta, eikä Avalanchen uskota hätäilevän kaksikon kohdalla. Siksi onkin enemmän kuin mahdollista, että jompikumpia (tai molemmat) miehistä tulevat liikahtamaan toisaalle vasta lähellä siirtotakarajaa.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.