Dallas Starsin kausi alkaa kääntyä jo mahdottoman puolelle, mitä tulee seuran selviämiseen kevään pudotuspeleihin.

Joukkue on kerännyt 55 pelaamassaan ottelussa kasaan 52 pistettä ja matka viimeistä villi kortti -sijaa Läntisessä konferenssissa hallussaan pitävään Los Angeles Kingsiin on kasvanut jo kahdeksaan pisteeseen.

Kun katsotaan tähtipaitojen kymmenen viimeisen pelatun ottelun osalta voittosaraketta, ei sekään kieli mitään positiivista: 3-5-2 on lukema, jolla ei todellakaan kevääseen pötkitä.

Niinpä teksasilaisseuran tyhjennysmyynti alkaakin vaikuttaa päivä päivältä todennäköisemmältä ja potentiaalisimmat ”myyntikohteetkin” ovat jo tiedossa. Toisin sanoen, ensimmäisenä liipaisimella ovat luonnollisesti ensi kesän vapaat agentit.

Kokemusta tarjolla roppakaupalla

Tällaisia Starsilta löytyykin ja varsin kovien nimien muodossa. Joukkueen pelaajista Patrick Sharpin, Patrick Eavesin, Jiri Hudlerin ja Johnny Oduyan kaikkien sopimukset ovat katkolla, mikä tekee heistä siis todella potentiaalisia vaihtokappaleita.

– Olen ollut mukana riittävän pitkään tunteakseni nämä kuviot. Huhuja on olemassa ja olen tietoinen niistä, mutta samaan aikaan olen todella sitoutunut viemään tämän joukkueen pudotuspeleihin. Se on ainoa ajatukseni tällä hetkellä, Sharp ynnäsi Dallas Morning Newsille.

Juuri Sharpia pidetäänkin tarjolla olevista Stars-pelaajista kaikkein kuumimpana nimenä ja ainakin Los Angeles Kingsin, Montreal Canadiensin, Anaheim Ducksin ja Ottawa Senatorsin tiedetään olevan kiinnostuneita sekä Sharpista että Eavesista.

– Tietenkin haluan jatkaa täällä, sillä pidän Dallasista paljon, mutta tiedän olevan asioita, jotka eivät ole minun käsissäni. Olen vain keskittynyt siihen, mitä voin tehdä jäällä, Eaves puolestaan pohti.

Myös Hudler tiedostaa olevansa yksi potentiaalisista lähtijöistä.

– Tulin tänne voittamaan ja sen haluan myös tehdä. Tiedän kuitenkin tämän kaiken olevan bisnestä, joten mitä tahansa voi tapahtua ja ymmärrän myös sen.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.