Claude Julienin potku-uutisten jälkeen moni piti lähes varmana, että mies siirtyy seuraavaksi Las Vegasiin, Golden Knightsin penkin taakse. Skenaario on vieläkin mahdollinen, mutta viimeisten huhujen mukaan Julien haluaisi valmiimman organisaation toimintaan mukaan.

Vegas Golden Knights onkin kääntänyt katseensa jo toisaalle, ja toiseen konkariin. Nimittäin Newsdayn kiekkotoimittaja Arthur Staple kertoo Twitter-tilillään, että NHL:n tuorein organisaatio on kiinnostunut New York Islandersin entisestä päävalmentajasta, Jack Capuanosta.

Staple tiesi kertoa, että Capuano on matkustamassa Vegasiin jo tämän viikon aikana, missä häntä ja seuraa odottaa keskinäinen tapaaminen.

Arthur Staple

@StapeAthletic
Hearing Jack Capuano is in Las Vegas meeting with Golden Knights management this week.

Golden Knightsin tiedetään olevan kiinnostunut kokeneesta valmentajasta, eikä se halua palkkalistoilleen nuorta ja kokematonta päävalmentajaa.

Capuano ehti toimia Islandersin päävalmentajana tähän kauteen saakka, kunnes GM Garth Snow päätti vapauttaa hänet tehtävistään. Hän toimi roolissaan kaudesta 2010-11 lähtien, jolloin hänet nimitettiin alunperin väliaikaiseksi päävalmentajaksi.