Buffalo Sabresin Evander Kanen NHL-ura ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaisesti. Hän on nimittäin joutunut useaan otteeseen ei kohujen vuoksi, ja onpahan hänet ehditty haastamaan myös oikeuteen.

Buffalo-siirron piti olla miehelle uusi alku, mutta 25-vuotias kanadalaishyökkääjä ei ole hyödyntänyt tätä täydellisesti. Kane on äärimmäisen lahjakas pelaaja, mutta hän on hukannut jo parhaan teränsä hölmöilyillään.

Tästäkin huolimatta Sabresin GM:nä toimiva Tim Murray ei ole halukas kauppaamaan Kanea ulos seurasta. Toki oikean tarjouksen kohdalla kaikki on mahdollista, mutta Kanea ei olla savustamassa ulos väkisin.

– En laskisi sitä pois laskuista, mutta en ole itse kauppaamassa häntä minnekään, enkä ole soitellut hänen osaltaan mihinkään. Olen hänen pelityylinsä fani. Hän pelaa kahden kärkiketjun joukossa, ja hän pelaa kovaa, peräänantamattomasti ja nopeasti. Tämä on harvinainen kombinaatio, Murray kertoi WGR 550:n Mike Schoppille.

Mutta kuten jo ylhäällä mainittu, on kenen tahansa pelaajan kauppaaminen vaihtoehto, jos vain oikea tarjous sattuu naaman eteen.

– Jos naamani eteen tulee hullu tarjous ja olen käytännössä pakotettu tekemään kaupan, niin tekisinkö näin? Luultavasti, jos tällainen tarjous tulisi. Mutta kuten olen sanonut, niin tämä koskee jokaista pelaajaa.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.