Dallas Starsin osalta kausi 2016-17 ei ole sujunut lainkaan suunnitellusti ja nyt joukkueella on matkassa huonoa epäonnea jo kaukalonkin puolella.

Teksasilaisjoukkue on kuluvalla kaudella ollut yksi NHL:n pahimmista alisuorittajista, ja kun se samaan aikaan on kärsinyt myös useista avainpelaajien loukkaantumisista, Stars on ajautunut taistelemaan viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Viime yönä tilanne vain pahentui, kun joukkue hävisi vieraissa Ottawa Senatorsille 3-2-lukemin.

Ja, kun kyse olisikin ollut ”tavallisesta” tappiosta, mutta ei: Stars, jolla ei olisi missään nimessä varaa pistemenetyksiin, teki ottelussa kertakaikkisen käsittämättömän oman maalin, kun joukkueelle oli tulossa ylivoima.

Oma huvittava yksityiskohta maalissa oli se, että osuma merkittiin Chris Kellylle, joka istui maalin syntyessä vaihtopenkin puolella. Omasta maalista vastasi kokenut Jiri Hudler, joka pyrki siis jättämään kiekon taakse tuleville kavereille.

Maali ehkä kuvastaakin pienessä kuvassa koko Starsin kautta: kun mikään ei mene putkeen, niin mikään ei sitten mene.

Ottelussa, Kellyn ohella, maalit merkittiin Senatorsin puolelta Dion Phaneufille, joka kaiken kukkuraksi teki maalinsa alivoimalla, ja Mark Stonille. Starsilta maalien muodossa kunnostautuivat Antoine Roussel sekä Jamie Benn, joka osui suomalaispuolustaja Esa Lindellin syötöstä.

Starsin toinen suomalaispelaaja, hyökkääjä Lauri Korpikoski, jäi ottelussa tehopisteittä. Kari Lehtonen pysäytti Starsin maalilla 26 mahdollisesta torjuttavasta laukauksesta 24.