New York Rangersin suomalaisvahti Antti Raanta luistelee jatkossa kaukaloon hieman erinäköisenä kuin tähän saakka.

Manhattanilaisseurassa jopa itsensä Henrik Lundqvistin kuluvalla kaudella haastanut Raanta nimittäin maalautti itselleen uuden Rangers-maskin.

27-vuotiaan raumalaisen maskista lähdettiin tekemään jotain täysin erilaista, maalauksen suorittanut David Gunnarsson toteaa Instagramissa julkaistun kuvan yhteydessä. Siitä haluttiin tehdä retrokypärä ilman minkäänlaisia 3D-efektejä.

Gunnarsonin mukaan hänen ja Raannan keskinäisen ”brainstormauksen” seurauksena päätettiin myöskin, että maalaukset tullaan toteuttamaan ainoastaan Rangersin väreillä, punaisella ja sinisellä.

Maalari kertoo myös, että maskista tuli todellinen tarinankertoja, joka pitää sisällään yksityiskohtia Madison Square Gardenista, New Yorkista ja Rangers-legendoista. Maskiin päässeet pelaajat ovat Adam Graves, Brian Leetch, Mark Messier, Esa Tikkanen ja Sam Rosen.

Raanta kiitteli Gunnarsonia Twitter-tilillään ja jakoi myös kuvan uudesta kypärästään. Gunnarson puolestaan kiitteli Instagramissa Raantaa siitä, että saa olla hänen ”hovimaalari”.