Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho aloitti kotiottelun Philadelphia Flyersia vastaan jo avauserässä erinomaisesti.

Hän nimittäin laukoi ensimmäiseen 16 minuuttiin ja 37 sekuntiin kaksi maalia, vieden ’Canesin ottelussa niin ikään 2-0-johtoon.

Suomalaisnuorukaisen meno ei kuitenkaan hyytynyt tähän, vaan toisen erän lopussa – tarkalleen ottaen ajassa 38:05 – saatiin todistaa historiallista hetkeä: Aho ampui NHL-uransa ensimmäisen hattutempun.

Hattutemppu syntyi ”snipermaisella” laukauksella, kun hän kiskaisi ranteella kiekon vasemman b-pisteen kaarelta aivan Steve Masonin vartioiman Flyers-maalin ylänurkkaan, niin sanottuun kenkälaatikkoon.

Illan kolmas osuma oli Aholle koko kauden 15:s maali. Suomalaisittain upean hetken kruunasi se, että Teuvo Teräväinen toimi ylivoimalla syntyneessä osumassa toisena syöttäjänä.