Kun NHL ilmoitti kesällä, että Las Vegas saa oman joukkueensa, herätti se monissa ihmisissä sekavia tunteita. Las Vegasia vastaan kilpaillut Quebec joutui pettymään, ja näin Las Vegasista tuli 31:nnen joukkue NHL:ään.

Joukkueen nimi paljastettiin marraskuussa 2016, ja joukkue kantaa nimeä Vegas Golden Knights. Sarjaan liittyminen maksaa Golden Knightsille yhteensä 500 miljoonaa dollaria, ja seura toivoo saavansa maksun kuntoon maaliskuuhun mennessä, jotta GM George McPhee saa mahdollisuuden alkaa rakentamaan joukkuetta.

– Sen jälkeen, kun he saavat maksun suoritettua, he voivat alkaa tehdä pelaajasiirtoja tietyin ehdoin. Tietenkään hän (McPhee) ei voi hankkia pelaajia, jotka pelaavat kaudella 2016-2017, mutta hän voi hankkia varausvuoroja tai aikaisemmin varattuja, mutta sopimuksetta jääneitä pelaajia, NHL:n varakomissaari Bill Daly totesi The Hockey Newsille.

– Hän voi tehdä myös kauppoja, jotka liittyvät tulevaan laajennusvaraukseen.

Varakomissaari luottavaisena Golden Knightsin nimen suhteen

Golden Knights koki ensimmäisen haasteensa heti nimen julkistamisen jälkeen, kun selvisi, että kyseinen nimi on jo käytössä eräällä yhdysvaltalaisella collegejoukkueella. Tästä syystä Golden Knightsin nimeä ei hyväksytty myöskään Yhdysvaltojen Patenttitoimiston toimesta.

Varakomissaari Daly on silti luottavaisena, että Golden Knights saa aloittaa kauden sen nykyisellä nimellä. Samalla hän kuitenkin uskoo, että kiista nimestä tulee viemään aikaa.

– Ei, ei mitään huolta, Daly vastasi kysymykseen siitä, onko Golden Knightsilla huolenaihetta, ja joutuisiko se miettimään nimensä uudestaan.

Oli joukkueen nimi lopulta mikä tahansa, Las Vegasissa eletään kesällä mielenkiintoisia aikoja.