Hymyn aiheet ovat olleet viime aikoina Leo Komaroville nihkeässä, sillä kausi on mennyt etenkin tehollisesti penkin alle. Siinä missä hän keräsi viime sesongin aikana tililleen komeat 19 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä, on tämän hetken saldo ainoastaan 8+7.

Kaiken kukkuraksi Komarov joutui muutama päivä sitten Ottawa Senatorsin ruotsalaistähti Erik Karlssonin nöyryyttämäksi, kun hän laittoi suomalaisen Ontarion paikalliskamppailussa täydelliseen vipuun. Voit katsoa videon tilanteesta tästä linkistä.

Kaikki kurjuus ei ole kuitenkaan syönyt Komarovista hänen iloaan pois. Tämä näkyi etenkin ennen viime yön kamppailua Calgary Flamesia vastaan, kun suomalainen piti hauskaa joukkuekaverinsa Tyler Bozakin kanssa.

Komarov ja Bozak saatiin nimittäin tv-kameroihin ennen ottelun alkua. Kaksikolla oli silminnähden hauskaa, sillä peliin haettiin virtaa kummallisen, mutta huvittavan ”kättelyn” kautta.

Kättelyt pitivät sisällään vähän kaikkea; ylävitosia, halauksen ja perään vielä pienoiset nyrkit. Tai no, voit katsoa itse tilanteesta videon, joka löytyy alhaalta.

this is also how i get pumped for games