Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Patrik Laine on ollut kaukaloissa sivusta kuun alusta lähtien. Tämän syynä on ollut aivotärähdys, jonka hän sai jäädessään Buffalo Sabresin puolustajan, Jake McCaben, jyräämäksi.

Pikkuhiljaa Laine on ottanut parantumisessaan erilaisia askeleita, kuten palannut esimerkiksi joukkueen harjoituksiin. Loppujen lopuksi hänelle määrätyt rajoitukset poistettiin, minkä jälkeen suomalainen on päässyt harjoittelemaan täydellä teholla.

Nyt Pohjois-Amerikasta kantautui kuitenkin mahtavia uutisia, sillä Jetsin päävalmentajana toimiva Paul Maurice uskaltaa luvata, että Laine palaa kaukaloihin hyvin pian – kenties jo tänään, kun Jets isännöi San Jose Sharksia.

– Hän on todella lähellä paluuta. Lasken hänet vaihtoehdoksi jo huomiseen otteluun, Maurice kertoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

– Hän voi todella hyvin, joten hän on kolkutellut jo vaihtoaition luukkuja päästäkseen pelaamaan. Hän tuntee olonsa vahvaksi ja valmiiksi. Jos emme pelaisi huomenna (tänään) toista otteluamme perättäisenä iltana, olisimme harkinneet hänen pelaavan jo tänään (viime yönä).