Nashville Predators sai viime vuoden lopulla ikäviä uutisia, kun selvisi, että joukkueen tähtipuolustaja P.K. Subban joutui sivuun useiksi viikoiksi. Hän loukkaantui joulukuun 15. päivä ottelussa Minnesota Wildia vastaan.

Subban teki kuitenkin paluun kaukaloon yön NHL-kierroksella, kun Predators kohtasi kuumassa ottelussa Edmonton Oilersin. Subban kirjautti ottelussa jääaikaa noin 23 minuuttia. Ottelun jälkeen Subban oli luonnollisesti tyytyväinen paluustaan kaukaloon.

– Tunnen olevani kunnossa. Siitä on noin viisi kuusi viikkoa, kun olen viimeksi ollut mukana. Siitä on aikaa, mutta tunsin oloni mukavaksi, Subban kertasi NHL.comin mukaan.

– Luulen, että joissain tilanteissa olisin voinut tehdä hieman enemmän, mutta halusin pitää pelin yksinkertaisena tänään ja pitää jalat maassa. Kun joukkue pelaa yhtä hyvin kuin tänään, ei ole kenellekään tarvetta tehdä mitään erikoista.

”Näitä sattuu välillä”

Helpolla Subban ei paluuottelussaan päässyt, sillä hän joutui Matt Hendricksin kyynärpäätaklauksen uhriksi. Hendricks taklasi Subbania toisessa erässä, kun hän oli karvaamassa kiekkoa. Hendricks sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen.

Ottelun jälkeen Subbanilta kysyttiin, että loukkaantuiko hän tilanteessa, mutta Subban ei pitänyt taklausta edes tahallisena.

– Tarkoitat sitä, joka osui minuun? Ehkä, koska en muista mitään… Tiedättekö mitä, hän (Hendricks) ei ole likainen pelaaja, joten en usko, että se oli tahallinen, Subban kommentoi NHL.comin verkkosivuilla.

– Oli se sitten hän kyynärpäänsä tai olkapäänsä, jokin osui minua leukaan ja halusin heti varmistaa, että pääsen ylös. Noita asioita tapahtuu jääkiekossa. He (Oilers) pelaavat kovaa, erityisesti kyseinen ketju, ja näitä sattuu välillä.