Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on ollut viimeiset kaksi viikkoa tyystin sivussa kaukaloista.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut. Winnipeg Free Pressin toimittajana työskentelevä Jeff Hamilton nimittäin kertoi Twitterissä noin tunti sitten, että Laine luisteli muun joukkueen mukana harjoituksiin.

Yksi oleellinen ero Laineessa kuitenkin oli, kun verrataan joukkuekavereihin: hänellä oli yllään keltainen harjoituspaita, mikä tarkoittaa sitä, että hän ei saa vielä ottaa kontaktia harjoituksissa.

Joka tapauksessa paluu harjoituksiin on erittäin positiivinen juttu ja nyt täytyykin vain toivoa, että Laine voi hyvin treenien jälkeen. Aivotärähdyksen oireiden kanssa painiminen on nimittäin täyttä arpapeliä ja ensimmäiset jääharjoitukset kertovatkin paljon siitä, miten suomalaislaiturin toipuminen on edennyt ja etenee tästä eteenpäin.

Laine on tällä hetkellä edelleen tiukassa kilvassa vuoden tulokkaan tittelistä, sillä esimerkiksi tehopisteiden valossa hän on ainoastaan yhden pisteen verran Auston Matthewsia jäljessä, vaikka Jets-hyökkääjä on ollut sivussa viimeiset kuusi ottelua.

Samaan aikaan kilpaan on ilmoittautunut kuitenkin uusi kaveri mukaan, sillä Matthewsin joukkuekaveri Mitchell Marner on noussut jo tasapisteisiin Laineen kanssa.