NHL-yö oli suomalaisittain sanalla sanoen surkea, ainakin tehollisesti. Mukana tohinoissa oli jopa 12 suomalaista kenttäpelaajaa, jotka keräsivät yhteensä vain kolme syöttöpistettä. Suomalaisten maineesta pitivät kiinni Mikko Koivu, Mikael Granlund sekä Joonas Donskoi.

Koivun syöttöpisteen myötä hän piti kiinni kovasta vireestään, sillä edelliset 27 ottelua ovat tuottaneet hänelle 27 tehopistettä, joten turkulainen on eittämättä todella kovassa vireessä.

Koivu on tehnyt kaudella pelaamissaan 44 ottelussa 13 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä.

Saman voi sanoa hänen seuratoveristaan, Mikael Granlundista, joka saalisti viime yönä tililleen syöttöpisteen Wildin 4-3-voittomaaliin. Avustus oli kaiken lisäksi komea, sillä hän antoi ylivoimalla loistavan syötön keskustassa olleelle Nino Niederreiterille.

Syöttö oli Granlundille kuudes viimeiseen viiteen otteluun. Itseasiassa suomalainen on jäänyt viimeksi tehoitta kuluvan kuun 8. päivä, sillä hyökkääjä porhaltaa komeassa viiden kamppailun mittaisessa pisteputkessa.

Tätä ennen Granlund jäi pisteittä kahdessa perättäisessä ottelussa, jota taasen edelsi kolmen pelin pisteputki (2+4).

Granlundin yhden kauden piste-ennätys NHL-kaukaloissa on 13+31 (44), joka tuli viime kauden 82 runkosarjaottelussa. Vastaavasti kuluvan sesongin 44 kamppailussa suomalainen on kerännyt tililleen tehot 10+27, joten hän marssimassa vahvasti kohti uutta ennätystään.