Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella räväytti kutsumalla Cleveland Cavaliersin koripallotähti LeBron Jamesin ohiolaisseuran mukaan treeneihin.

Cleveland Browns, siis amerikkalaisen jalkapallon NFL-seura, tiedotti aikanaan, että sillä on kypärä valmiina odottamassa Jamesia. Nyt on myös ilmeisesti luistimet, sillä Tortorella lähetti haasteen koripallon nykyhetken kuninkaalle.

Ja vaikka Tortorella haluaakin nähdä Jamesin kaukalon puolella, uskoa tämän taitoihin ei kyllä juurikaan riitä.

– Ei hän osaa luistella. Hän on perhana vieköön liian iso luistelemaan, Tortorella naureskeli clevelandilaisen 92.3 The Fan -radiokanavan haastattelussa.

– Voitte kertoa hänelle, että sanoin noin. Minä haastan hänet. Käskekää hänen raahata perse ylös ja tulla jäälle meidän kanssamme. Haluan nähdä hänen luistelevan.

Lähtökohtaisesti voisi kuvitella, että James ei välttämättä ole parhaimmillaan luistimet jalassa, mutta toistaalta, kuka tietää? Eihän nimittäin iso koko ole estänyt esimerkiksi 205-senttistä Zdeno Charaa loistamasta jäällä, sillä onhan tämä valittu kertaalleen NHL:n parhaaksi puolustajaksi.

Ja voihan olla, että James olisi kova maalivahti, sillä Ben Bishop on 201-senttisenä veskarina ollut kahdesti ehdolla NHL:n parhaaksi maalivahdiksi.