New Jerseyssä nähtiin viime yönä etenkin suomalaisten osalta vauhdikas yö, kun Devils ja Minnesota Wild ottivat toisistaan mittaan.

Pirupaidat voitti kamppailun lopulta 4-3, joten se onnistui jatkamaan nyt neljän ottelun mittaiseksi venynyttä voittoputkeaan.

Muutoinkin putkia jatkettiin ja rikottiin viime yönä oikein olan takaa, kiitos kahden suomalaisen. Ensinnäkin kovassa vireessä oleva Mikael Granlund venytti pisteputkensa jopa neljään otteluun, joiden aikana mies on kerännyt tililleen viisi syöttöpistettä.

Granlund pelaa tällä hetkellä elämänsä jääkiekkoa, mistä vahva osoitus on hänen tämän kauden pistesaldonsa: 43 ottelua, 10 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä.

Erik Haula on sen sijaan kärsinyt maalittomasta putkesta, joka ehti venähtämään seitsemän ottelun mittaiseksi. Toki esimerkiksi myöskään Granlund ei ole tehnyt edelliseen seitsemään otteluun yhtäkään täysosumaa, mutta muutoin komea pistesaldo kompensoi tätä tilannetta.

Haula ei kuitenkaan kerännyt edelliseen seitsemään kamppailuun, kuin yhden syöttöpisteen, joten maali teki suomalaiselle takuuvarmasti hyvää.

Kirsikkana kakun päällä Mikko Koivu keräsi kamppailussa tilill

Uskomaton maali á la Jared Spurgeon

Ottelussa nähtiin yksi suoritus ylitse muiden, kun Wild-peluri Jared Spurgeon iski kiekon komeasti maaliin.

Maali nähtiin ottelun ensimmäisen erän loppuminuuteilla. Spurgeon ajoi tilanteessa maalille, johon kimposi Nino Niederreiterin irtokiekko. Spurgeon otti pelivälineen hanskallaan haltuun, ja iski sen tämän jälkeen kädellään maaliin.

Voit katsoa komean osuman alhaalta.

Minnesota Wild

@mnwild
Jared Spurgeon, ladies and gentlemen 👏

@WellsFargo donated $500 to @MinnHockey for that PPG. #NJDvsMIN