Jääkiekkoilijat ovat tunnetusti kovia jätkiä, sillä onhan kyseessä – maalinteon lisäksi – fyysinen kamppailulaji. Pienet vammat eivät ole pelaajia koskaan pysäyttäneet, ja esimerkiksi haavojen tikkaukset ovat totutusti hoituneet ihan vain vaihtopenkin puolella.

Tilanne on ilmeisesti sama myös tuomareiden kohdalla, sillä ainakin linjatuomari Lonnie Cameron väläytti viime yönä kovuuttaan. Mies sai nimittäin kiekon päähänsä Nashville Predatorsin ja Vancouver Canucksin välisessä kamppailussa.

Cameron toki rojahti kovasta tällistä jään pintaan ja pysyi siinä pienoisen tovin, minkä toki ymmärtää – olihan mies saanut juuri kiekon päähänsä. Voit katsoa tilanteesta videon alta.

Canucksin huolto saapui lopulta auttamaan itsensä satuttanutta Cameronia, joka nousi pian tämän jälkeen pystyyn ja suuntasi pukuhuoneen puolelle.

Ottelua jatkettiin lopulta kiekkotoimittaja Brooks Brattenin Twitter-tilin mukaan kahdella päätuomarilla ja yhdellä linjurilla. Cameron palasi kamppailuun kuitenkin vain muutaman minuutin jälkeen, joten ”kovan jätkän” -tittelin voi laittaa samantien jakoon.

Brooks Bratten 🍪

@brooksbratten
The game will continue with two referees and one linesman for the time being. #Preds

Brooks Bratten 🍪

@brooksbratten
Linesman Lonnie Cameron has returned to the game. #Preds