Dallas Stars klaarasi itselleen viime kaudella Keskisen divisioonan mestaruuden, eikä sen nousussa huippujoukkueiden joukkoon ollut esteitä. Kuluvalla sesongilla viimevuotinen on kuitenkin unohtunut nopeasti.

Stars on nimittäin ainakin tällä hetkellä jäämässä ulos kevään tosipeleistä. Matkaa viimeiselle villi kortti -paikalle on nyt neljä pistettä, minkä lisäksi viivan päällä majaileva Los Angeles Kings on pelannut kaksi ottelua vähemmän, kuin Stars.

Texasilaisseura on pelannut tällä kaudella 45 ottelua, joissa sen rekordi on 18-19-8. Ei siis varsinaisesti kovinkaan hyvä. Tämä alkaa myös heijastumaan pelaajien käytöksessä, mistä paras esimerkki nähtiin viime illalta, kun Stars hävisi Buffalo Sabresille lukemin 4-1.

Starsin kirkkain tähtipelaaja Jamie Benn menetti nimittäin malttinsa täydellisesti. Hän osoitti mieltään rikkomalla ei yhtä, ei kahta, vaan jopa kolme mailaa lyhyen ajan sisään.

Eivätkä mailojen rikkomiset olleet missään nimessä vahinkoja. Benn nimittäin poikkaisi jokaisen mailan omaan reiteensä – yhden jäällä ja kaksi vaihtopenkillä. Kanadalaistähden turhautuminen paistoi tilanteessa selvästi läpi, mutta ollaanpa nyt rehellisiä; olihan näky äärimmäisen huvittava.