Pohjois-Amerikasta kantautuvat huhut kertovat, että Los Angeles Kings olisi aikeissa vahvistaa kokoonpanoaan ennen NHL:n siirtotakarajaa, joka on 1. maaliskuuta.

Pohjoisamerikkalaisivuston, The Fourth Periodin, mukaan Kings ei aio hätiköidä vaihtokaupan suhteen, mutta se on seurannut tiiviisti markkinoita ja kysellyt kauppaavilta joukkueilta mahdollisuuksia erilaisiin skenaarioihin.

Ja skenaarioitahan riittää: GM Dean Lombardi on huhujen mukaan ollut aktiivisena etenkin Colorado Avalanchen suuntaan, joka tiettävästi on kauppaamassa muun muassa Matt Duchenea sekä kapteeni Gabriel Landeskogia.

Jos kauppa toteutuisi jommankumman pelaajan suhteen, joutuisi Kings tässä tapauksessa luopumaan joko Alec Martinezista tai Jake Muzzinista. Tämä taasen käytännössä pakottaisi Kingsin suorittamaan myös toisen kaupan, jonka myötä se saisi kokoonpanoonsa uuden puolustajan.

Lähteet kertovat myös, että Kings on kiinnostunut kahdesta Arizona Coyotesin pelaajasta: Shane Doanista sekä Martin Hanzalista, jotka ovat viime aikoina yhdistetty siirtohuhujen kohteeksi.

Soppaan on nyt lisätty myös Detroit Red Wingsissä erinomaista kautta pelaava Thomas Vanek, jonka uskotaan joutuvan vaihtokaupan kohteeksi siinä tapauksessa, jos Red Wings menettää viimeisetkin mahdollisuutensa pudotuspelien suhteen.