Montreal Canadiensiin täksi kaudeksi siirtynyt Andrew Shaw on ajanut itsensä pahoihin ongelmiin, sillä hän täräytti New York Rangersia vastaan pelatussa ottelussa kovan taklauksen hyökkääjä Jesper Fastiin.

Shaw kertoi alunperin, että taklaus oli puhdas, sillä hänen olkapäänsä osui Rangers-hyökkääjä olkapäähän. Shaw’n mukaan hän ei halunnut satuttaa tilanteessa ketään, vaan hän halusi vain ansaita peliaikansa.

Tuomaristo oli tilanteesta kuitenkin vahvasti eri mieltä, sillä Shaw heitettiin lauantaisesta ottelusta suihkun puolelle. Hän ehti tappelemaan vielä taklauksensa jälkeen Rangersin J.T. Millerin kanssa.

Canadiensin päävalmentajana toimiva Michel Therrien oli ottelun jälkeen sitä mieltä, että Shaw ei ansainnut pommistaan ulosajoa. Jos taklaus on livahtanut ohitsesi, voit katsoa sen alta.

Myönsi virheensä – tavallaan

Shaw kuitenkin kertoi yön yli nukuttuaan, että taklaus ei kenties ollutkaan aivan puhtaimmasta päästä. Ja eihän se ollut; se tuli ainakin puun takaa ja auttamatta myöhässä. Kunnioitus uupui täysin.

Nyt Shaw on myöntänyt, että taklaus saattoi osua perille ”puoli sekuntia myöhässä”. Tiedä sitten pyrkiikö mies vakuuttamaan kurinpitolautakunnan, josta hän ei ole vielä saanut viimeisten tietojen mukaan puhelua.