Detroit Red Wings kohtasi yön NHL-kierroksella Olli Määtän edustaman Pittsburgh Penguinsin.

Red Wings nappasi ottelusta arvokkaan 6-3-voiton, ja ottelun voittomaalin iski Andreas Athanasiou. Maali on yksi kauden hienoimmista tähän mennessä.

Athanasiou luisteli oman maalin takaa, harhautti kaksi Penguinsin pelaajaa hyökkäysalueella ja niittasi voittomaaliksi jääneen osuman ohi Marc-Andre Fleuryn.

Maalin voit katsoa alla olevalta videolta.

a beauty of a goal from Athanasiou

Red Wings edelleen pudotuspelitaistelussa

Red Wingsin pitkä pudotuspeliputki on tällä hetkellä todellisessa vaarassa, sillä joukkue majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin peräpäässä. Se on kuuden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, jota pitää hallussaan Toronto Maple Leafs.

Itäinen konferenssi on kuitenkin todella tasainen, sillä Red Wings on vain kaksi pistettä viimeisestä sijasta ja siis kuusi pistettä pudotuspelipaikasta.

Mitä pidemmälle kausi etenee, Red Wingsille onkin edessään mielenkiintoinen tilanne, sillä seuralla olisi mahdollisuus tulevana kesänä jopa kärkivaraukseen. Seura on totuttu näkemään pudotuspeleissä ja sitä kautta se on varannut aina varaustilaisuuden keskivaiheilla.

Nyt seuralla olisi oiva tilaisuus päästä varaamaan aivan kärjessä, jos kausi ei suju toivotulla tavalla.

GM Ken Hollandilla onkin vaikeita päätöksiä edessä pelaajasirtojen takarajalla: vahvistaako hän joukkuetta, vai luovuttaako hän tämän kauden osalta.