Yön NHL-kierros tarjosi rutkasti suomalaisia, sillä kierroksella luisteli toistakymmentä suomalaispelaajaa. Kierros tarjosi myös maaleja, sillä useammassa ottelussa nähtiin lähemmäs kymmenen maalia.

Minnesota Wild ja Dallas Stars ottivat mittaa toisistaan ottelussa, jossa nähtiin varsin runsaslukuinen suomalaisedustus.

Wild sai otteluun käsittämättömän alun, sillä se iski ensimmäiseen neljään minuuttiin kolme maalia ja koko erään yhteensä neljä osumaa. Mikko Koivu sai kunnian olla avausmaalin tekijä, kun ottelua oli ehditty pelata vain reilu minuutti. Mikael Granlundille merkattiin avauserässä kakkossyöttö joukkueen 3-0-maaliin.

Dallas Stars ei tästä hätkähtänyt, sillä se iski ensimmäisen erän loppuun ja toisen erän alkuun yhteensä kolme maalia, joilla se nousi takaisin otteluun mukaan.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä sen jälkeen, kun Stars oli noussut ottelussa jo tasoihin. Granlund tarjoili syötön maalin eteen Jason Zuckerille, joka ohjasi voittomaaliksi jääneen 5-4-osuman. Wild selvisi näin pahalta sulamiselta, sillä se johti ottelua ensimmäisen erän puolessa välissä jo 4-0.

Antti Raanta vaihdettiin maalin suulta

New York Rangers matkasi NHL-kierroksella Montreal Canadiensin vieraaksi, mutta sai huonoja uutisia jo ottelun avauserän jälkeen. 10 kertaa kiekon eteen venynyt Antti Raanta jouduttiin nimittäin vaihtamaan maalin suulta, sillä hän kärsi tietojen mukaan alavartalovammasta.

Rangers joutuikin mielenkiintoisen tilanteeseen, sillä Raannan poissaolon myötä heillä ei ollut vaihtopenkillä kakkosvahtia – ainoastaan Henrik Lundqvist maalin suulla.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä, jossa Canadiens iski kiekon kolmesti minuutin sisällä ohi Lundqvistin. Rangers onnistui vielä kaventamaan, mutta Canadiens korjasi pisteet maalein 5-4.

Muut suomalaiset:

Kierroksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa nähtiin suomalaisväriä maalivahtien osalta, kun Tuukka Rask ja Pekka Rinne torjuivat joukkueillensa voitot. Colorado Avalanchen Mikko Rantanen sen sijaan ei onnistunut kasvattamaan pistetiliään, kun Avalanche taipui juuri Rinteen Predatorsille maalein 2-3.

Carolina Hurricanesin suomalaisista Teuvo Teräväinen oli tehokkaana, sillä hän keräsi Hurricanesin 7-4-voitossa tehot 1+1. Teräväinen syötti joukkueensa voittomaaliksi jääneen 5-4-maalin ja iski itse 6-4-osuman. Sebastian Aho jäi maalirikkaassa ottelussa ilman tehopisteitä.

Artturi Lehkonen jäi tehopisteittä, vaikka Montreal Canadiens iski viisi maalia New York Rangersin verkkoon ja korjasi voiton.

Toronto Maple Leafsin paidassa viilettänyt Leo Komarov jäi tehopisteittä joukkueensa 4-2-voitossa.

Olli Määttä ei onnistunut keräämään tehopisteitä, kun Pittsburgh Penguins taipui Detroit Red Wingsin vieraana selvin numeroin 3-6.

Floridassa Columbus Blue Jacketsin maalin suulla aloitti Joonas Korpisalo, joka torjui viikolla kauden ensimmäisessä ottelussaan voiton. Tällä kertaa Florida Panthers oli kuitenkin vahvempi maalein 4-3. Korpisalolle merkattiin ottelussa 28 torjuntaa.

Jussi Jokinen jäi ottelussa ilman tehopisteitä, samoin kuin Blue Jacketsin takalinjoilla vain reilun seitsemän minuuttia uurastanut Markus Nutivaara.

Anaheim Ducks nappasi tiukan väännön jälkeen 3-0-voiton Arizona Coyotesista. Sami Vatanen ei merkkauttanut ottelussa tehopisteitä.

Kesken olevat ottelut:

Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välisessä ottelussa Jyrki Jokipakka on vielä ilman tehopisteitä, kun ottelun ensimmäinen erä on pelattu.

Los Angeles Kings johtaa Winnipeg Jetsiä ensimmäisessä erässä 1-0. Joel Armia ei ole kerännyt tehopisteitä.

San Jose Sharksin ja St. Louis Bluesin välinen ottelu on kesken ensimmäisessä erässä. Joonas Donskoi ja Jori Lehterä ovat vielä ilman tehomerkintöjä.