Florida Panthersin kuluneeseen viikkoon mahtui kahden ottelun vieraskiertue New Yorkissa, kun joukkue kohtasi ensin maanantaina New Jersey Devilsin ja keskiviikkona New York Islandersin.

Panthers näki kiertueella tilaisuuden tarjota pelaajien isille mahdollisuuden liittyä joukkueen matkaan. Vastaavanlaisia ”Isien reissuja” on ollut NHL:ssä jo vuosia ja siitä on tullutkin omanlainen perinne seuroille. Nyt kyseessä ollut reissu oli kuitenkin Panthersin seurahistorian ensimmäinen.

15 pelaajan isää matkustivat joukkueen mukana, pääsivät seuraamaan joukkueen harjoituksia sekä saivat liput Panthersin otteluihin. Isien läsnäolon ansiosta Panthers onnistui voittamaankin molemmat vierasottelunsa, sillä se kaatoi Devilsin 3-0 ja Islandersin 2-1.

Isät pääsivät lisäksi mukaan joukkueen vuosittaiselle päivälliselle, jossa kapteeni Derek MacKenzie kiitti kaikkia mukana olleita.

– Viimeisten parin päivän aikana on voinut huomata, kuinka paljon se merkitsee meille, että olette täällä. Joten kiitos siitä, MacKenzie totesi illallisella.

Isät iloisia matkastaan

Pelaajien isät olivat selvästi kiitollisia Florida Panthersin koko organisaatiolle siitä, että saivat viettää aikaa poikiensa kanssa. Derek MacKenzien isä Ken ja Vincent Trocheckin isä Vince kertasivat kokemustaan NHL.comin verkkosivuilla.

– Meillä oli todella mukavaa. On hienoa olla näiden kavereiden kanssa. Me olemme osa heidän elämäänsä ja he ovat osa meidän, Ken totesi NHL.comille.

– Florida Panthersin organisaatio järjesti hienon matkan meille. On hienoa, kun saat lähteä mukaan ja matkustaa joukkueen ja poikien mukana, ja on aina mukava, kun saat olla myös oman poikasi kanssa. Arvostamme sitä, mitä he ovat tehneet, Vince kertasi NHL.comin mukaan.