Suomen aikaa lauantai-iltana pelatussa ottelussa vastakkain asettuivat Boston Bruins ja Philadelphia Flyers. Ottelusta tuli varsin runsasmaalinen, sillä Bruins korjasi voiton maalein 6-3.

Ottelun hahmo oli tehot 2+3 hurjastellut Bruins-hyökkääjä Brad Marchand. Kyseessä oli jo toinen kerta tällä kaudella, kun Marchand onnistui iskemään viisi tehopistettä yhdessä ottelussa. Hän onnistui kauden avausottelussa iskemään niin ikään tehot 2+3.

Marchandin tehoilta sattui loistavaan saumaan, sillä hän pelasi samalla uransa 500 ottelun. Marchand on nyt iskenyt 500 ottelun aikana 332 (170+162) tehopistettä.

Marchand on äitynyt viime aikoina erinomaiseen vireeseen, sillä hän on tehnyt kuuteen viimeiseen otteluun peräti 12 (7+5) tehopistettä. Tehokkaan jakson ansiosta Marchand on noussut NHL:n pistepörssissä jakamaan jo sijaa seitsemän. Hän on nakuttanut 46 otteluun 43 (17+26) pistettä.

”Jääkiekko on välillä tällaista”

Ottelun jälkeen Marchand oli luonnollisesti haluttu mies haastateltavaksi. Hänen mukaansa itseluottamus kasvaa sitä mukaan, kun onnistumisia tulee.

– Luulen, että jääkiekko on välillä tällaista: kiekko pomppii haluamallasi tavalla ja toisinaan taas ei, Marchand totesi NHL.comin verkkosivuilla.

– Se on mukavaa, kun asiat menevät haluamallasi tavalla, sillä silloin tunnet olevasi itsevarmempi, ja tunnet, että voit tehdä asioita, joita tekisit muussa tapauksessa hieman hermoillen.