Montreal Canadiens on tuskaillut tällä kaudella lukuisten loukkaantumisten kanssa, mutta joukkue on silti tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa.

Canadiensille on luvassa helpotusta, kun se saa takaisin kaksi tärkeää hyökkääjää. Alex Galchenyuk ja Andrew Shaw tekevät paluun Canadiens-paitaan, kun seura kohtaa tulevana yönä New York Rangersin.

Galchenyuk on ollut sivussa joulukuun alusta lähtien, koska kärsi polvivammasta. Galchenyukin paluu on Canadiensin kannalta iso helpotus, sillä hän oli joukkueen tehokkain pelaaja alkukaudesta. Hän iski ensimmäiseen 25 otteluun 23 tehopistettä.

Andrew Shaw palaa ärsyttämään

Toinen kaukaloihin pelaaja on siis hyökkääjä Andrew Shaw. Shaw on ollut sivussa joulukuun puolivälistä lähtien, sillä hän kärsi aivotärähdyksen oireista, kun Boston Bruinsin puolustaja Torey Krug taklasi häntä.

Shaw on tunnetusti kovaotteinen pelaaja, joka mielellään ärsyttää sekä haluaa päästä vastustajan ihon alle. Tällä kaudella Shaw on iskenyt 15 (6+9) tehopistettä, joten tehoja mieheltä voi myös odottaa.

Vaikka kaksikko oli lähes kuukauden sivussa, Canadiens kykeni voittamaan yhdeksän ottelua kahdeksastatoista, joista Galchenyuk oli sivussa. Montrealilaisilla on tulevana yönä todellinen kasvojen pesun paikka, sillä se kärsi edellisessä ottelussa nöyryyttävän 1-7-tappion Minnesota Wildille.