Chicago Blackhawksin kirkkain dynastia on auttamatta ohi, mutta joukkueella on yhä edelleen hyvät mahdollisuudet menestyä. Tämän vuoksi se onkin hanakasti vahvistamassa rivejään jokaisella kaudella – etenkin niin sanottujen vuokrapelaajien suhteen.

Siksi Pohjois-Amerikasta äskettäin kantautuneet uutiset yllättivät monet: Blackhawks on nimittäin kahden tähtipelaajan perässä, joilla ei ole kuitenkaan sopimus katkolla vielä ensi kesänä.

Tämä on yllättävää etenkin sen suhteen, että Blackhawks kamppailee jälleen kerran palkkakattonsa kanssa, joten sillä ei todellisuudessa olisi varaa ottaa itselleen pitkiä ja rahakkaita sopimuksia, ellei GM Stan Bowman tee sitten jotakin radikaalia ratkaisua.

Niin, ja kyseiset pelaajat, joista Blackhawks on raporttien mukaan kiinnostunut, ovat Toronto Maple Leafsin James van Riemsdyk sekä Colorado Avalanchen Gabriel Landeskog.

Asiasta kertoi Blackhawksia tiiviisti seuraava NHL.com:n toimittaja Brian Hedger Twitter-tilillään.

Brian Hedger

@BrianHedger
I'm told the #Blackhawks are checking into impact forwards via trade & have checked in w/ #leafs re: van Riemsdyk & #Avs re: Landeskog

Landeskogin sopimus ulottuu aina kaudelle 2020-21 saakka, ja sen cap hit on hiukan vajaat 5,6 miljoonaa dollaria. Van Riemsdyk tienaa sen sijaan keskiarvolta 4,25 miljoonaa dollaria vielä ensi kauden ajan.