Suomalaisvahtien kohtaaminen Nashville jäi eilen torsoksi, kun Boston Bruinsin Tuukka Rask kärsi loukkaantumisen jo noin 13 minuutin pelin jälkeen. Predatorsin maalinsuulla torjui vastaavasti Juuse Saros, joka nappasi 2-1-voittoon päättyneessä ottelussa 35 torjuntaa ja hänet valittiin kamppailun ykköstähdeksi.

Mutta niin, se Rask. Hän sai noin 13 minuutin pelin jälkeen Predators-puolustaja Roman Josin laukauksen niskan/kurkun alueelle, minkä vuoksi hänet jouduttiin vetämään maalinsuulta pois. Suomalaisen korvasi tehtävissään Zane McIntyre.

– Rask sai laukauksen kurkun seutuville ja hänen tilaansa tutkitaan. Hän ei voinut tarpeeksi hyvin palatakseen maalille, joten nyt menemme eteenpäin ja katsomme miten hän voi, Julien kertoi NHL.com:n mukaan.

Nyt on Bruins pulassa

Raskin loukkaantuminen olisi Bruinsin kannalta luonnollisesti karmaiseva asia, sillä suomalainen on ollut joukkueen selkäranka kauden ensimmäisen puolikkaan ajan. Raskin taso on ollut kuluvan sesongin aikana niin loistava, että hän on yhä mukana Vezina-kilvassa.

Suomalainen on torjunut tällä kaudella Bruinsin maalilla 34 ottelussa, joissa hänen tilastonsa ovat 92,6/1.95. Miehen aloittamista kamppailuista 21 on päättynyt Bruinsin voittoon.

Bruins majailee tällä hetkellä Atlantin divisioonan toisena, vaikkakin se on pelannut jopa viisi ottelua enemmän, kuin pisteen päässä oleva Ottawa Senators. On myös otettava huomioon, että Bruinsilla on matkaa ainoastaan kolme pistettä pudotuspelien ulkopuolelle.

Nyt koko seuran ainoa toive onkin, että Rask palaisi joukkueen vahvuuteen niin pian, kuin mahdollista.