Buffalo Sabres kaatoi viime yön kotikaukalossaan Philadelphia Flyersin lukemin 4-1. Tämä siitäkin huolimatta, että Flyers vei kamppailun laukaukset lukemin 40-26, joten Sabres saa isosti kiittää maalinsuullansa pelannutta Anders Nilssonia.

Se saa kiittää myös jälleen kerran erinomaisesti pelannutta Sam Reinhartia, joka keräsi ottelussa tililleen tehot 2+1. Nuorukainen on ollut viime aikoina ilmiliekeissä, sillä hän on tehnyt edelliseen 10 otteluun kolme maalia ja 12 tehopistettä.

Kanadalaishyökkääjän viime yön osuma syntyi toisen erän alkupuolella, ja sen syötti vähemmän yllättäen Sabresin ykköspuolustajaksi tällä kaudella noussut Rasmus Ristolainen. Suomalainen toimitti kiekon kovalla syötöllä maalille, joka lopulta tavoitti juuri tolpilla seisseen Reinhartin.

Maali syntyi kaiken lisäksi ylivoimalla, mikä ainoastaan vankisti Ristolaisen asemia ylivoimatilastoissa. Suomalainen on pelannut tällä kaudella 40 ottelua, joissa hän on kerännyt tililleen tehot 3+24.

Näistä taasen ylivoimalla on tehtynä yksi maali ja yhteensä 16 tehopistettä. Voit katsoa videon Ristolaisen syötöstä alta.

Buffalo Sabres

@BuffaloSabres
Have a look at this puck movement.

#15 ▶️ #90 ▶️ #55 ▶️ #23 🚨