Florida Panthersissa pelaava tshekkilegenda Jaromir Jagr täyttää muutamien viikkojen päästä, tarkalleen ottaen helmikuun 15. päivä, 45 vuotta.

Jagr onkin aiemmin todennut avoimesti ääneen, että hän haluaa pelata jääkiekko 50-vuotiaaksi saakka. Viimeksi hän puhui aiheesta joulukuussa, todetessaan tekevänsä joka päivä töitä sen eteen, että hän oikeasti pystyisi pelaamaan ”viisikymppiseksi”.

NHL:ssä hän on todennut haluavansa olla mukana niin pitkään kuin mahdollista, ja mikäli pelipaikkaa viimeisinä vuosina ei enää löydy, palaa hän kotimaahansa ja omistamansa HC Kladnon riveihin.

Vapise, Wayne Gretzky!

Nyt Jagr on kuitenkin heittäytynyt entistä villimmäksi kommenttiensa kanssa: 50-vuotiaaksi saakka pelaaminen ei enää riitä, vaan hän on lisännyt tuohon viisi ylimääräistä pelivuotta mukaan.

– Tulen pelaamaan 55-vuotiaaksi saakka, Jagr totesi NorthJersey.com -sivustolle antamassaan haastattelussa.

– Muutin juuri mieltäni. 55 vuotta. Minusta tuntuu hyvältä, joten pelaan 55-vuotiaaksi saakka.

Tätä menoa siis itse Wayne Gretzkyn kannattaa alkaa pelätä NHL:n kaikkien aikojen tehokkaimman pelaajan tittelin puolesta.

Jagr nousi viime kalenterivuoden lopussa NHL:n historian toiseksi tehokkaimmaksi pelaajaksi ja matkaa Gretzkyyn on reipas 900 tehopistettä.