Kuten muutama päivä sitten uutisoimme, löivät Chicago Blackhawksin kaksi kirkkainta tähteä, Jonathan Toews ja Patrick Kane, vetoa nuorten MM-finaalin voittajasta. Lienee sanomattakin selvää, kumpi hurrasi kumpaa. Kane on nimittäin yhdysvaltalainen ja Toews kanadalainen.

Ja jos olet asunut kiven alla, kohtasivat finaalissa juuri USA ja Kanada. Yhdysvallat nappasi lopulta MM-kultaa voittolaukauskilpailun kautta, joten Toews joutui vedossa maksumieheksi.

Sen sijaan, että valtavia summia Blackhawksilta tienaavat tähdet olisivat laittaneet dollareita likoon, päättivät he tämän sijaan viihdyttää hiukan jääkiekkoa seuraavia faneja. Vedon häviäjä joutuu nimittäin pukemaan ylleen toisen maan peliasun, eli tässä tapauksessa Toews sai pukea ylleen Yhdysvaltojen pelipaidan.

Nyt rangaistus on myös laitettu käytäntöön, ja näky oli juuri niin koominen, kuin olla ja voi. Kanen Twitter-tilillä julkaisemassa kuvassa Toews nimittäin mököttää USA:n paita yllä, kun taasen Kanen virne hänen vierellään on korvaamaton.

Patrick Kane

@88PKane
Big win tonight. Big win by USA world juniors too. Now we all get to see @JonathanToews pay up