Buffalo Sabresin puolustaja Jake McCabe teloi hurjalla avojään pommilla, joka tosin oli täysin puhdas, Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laineen.

Vaikka siis taklaustilanne olikin puhdas, ryntäsi Laineen kanssa samassa ketjussa lähes koko kauden pelannut, ja yhden NHL:n pelottavimmista tutkapareista muodostanut, Mark Scheifele puolustamaan joukkuekaveriaan.

Scheifele ryntäsi suoraan taklauksen jälkeen McCaben kimppuun. Vaikka Scheifele tunnetaankin lähinnä kiekollisista ominaisuuksistaan, hakkasi hän Sabres-puolustajan verille, kuten yllä oleva kuva osoittaa.

Kaikkein puhuttelevin kuva oli McCabesta ottelun jälkeen Twitterissä levinnyt kuva, jossa hänen silmänsä oli jouduttu tikata umpeen ja se oli pahasti turvoksissa, kuten myös miehen nenä.

Die By The Blade

@diebytheblade
Jake McCabe with a huge cut under his eye after demolishing Patrick Laine.

Laineen terveydentilasta ei toistaiseksi ole vielä sen kummempaa tietoa, sillä Jets-päävalmentaja Paul Maurice ei osannut antaa mitään tietoa asiasta pelin jälkeen.

Sen verran kuitenkin tiedetään, että Laine on kyennyt ottelun jälkeen kävelemään omatoimisesti hallilla, muun muassa joukkueen bussiin mennessään.

Jeff Hamilton

@jeffkhamilton
Just watched Patrik Laine walk to the bus under his own power. #NHLJets #breakingnews