Nashville Predators joutui taipumaan viime yönä pelatussa ottelussa Florida Panthersille lukemin 2-1. Kamppailu oli siitä harvinainen, että Pekka Rinteen sijasta Predatorsin maalinsuulla nähtiin toinen suomalainen, Juuse Saros.

Saros oli totuttuun tapaan erinomainen, sillä hän pysäytti kamppailussa 32 laukausta ja päästi selkänsä taakse vain kaksi osumaa. Täten hänen torjuntaprosenttinsa oli jälleen kerran erinomainen, 94,1.

Saros on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 95,5/1.29. Loistavista numeroista huolimatta suomalaisvahti on saanut tililleen ainoastaan kolme voittoa, mikä kertoo toisaalta omaa kieltään Predatorsin tehokkuudesta.

Harvinaislaatuinen ”tapaturma”

Saros on ollut jo juniorivuosistaan lähtien joukkueidensa tuki ja turva, eikä hän ole juurikaan päästänyt uransa aikana helppoja maaleja. Toki näitä sattuu aivan jokaiselle, eikä Saros ole tässä poikkeus.

Näin pääsi käymään myös viime yönä, kun HPK-kasvatti päästi Jonathan Marchessaultin laukoman kiekon hiukan helpolla tavalla taakseen.

Marchessault nimittäin laukoi kiekon kohti Sarosta todella pienestä kulmasta, ja peliväline päätyi lopulta Predatorsin verkon perukoille suomalaisen kainalosta. Voit katsoa tilanteesta videon alhaalta.

Florida Panthers

@FlaPanthers

Florida Panthers

@FlaPanthers
MARCHESGOOOOOAAAAAAAAALLLLLLL

2-1 Cats!
✨🦄 Marchy Magic 🦄✨