Columbus Blue Jacketsin päävalmentajana toimiva John Tortorella saavutti äskettäin kovan saavutuksen, sillä hän nappasi päävalmentajauransa 500. voiton. Kaiken lisäksi tämä osui keskelle joukkueen lähes historiallista voittoputkea, joka venyi lopulta aina 16 ottelun mittaiseksi.

Tortorellalla riitti ennen kauden alkua useita epäilijöitä, sillä kovinkaan moni ei uskonut yhdysvaltalaisen saavan Blue Jacketsia nousemaan katastrofaalisesta viime kaudesta. Tällä hetkellä kaikki merkit viittaavat kuitenkin siihen, että tilanne on täysin päinvastainen.

Blue Jackets halusi järjestää päävalmentajalleen seremonian ennen viime yön ottelua, kun joukkue kohtasi miehen entisen seuran, New York Rangersin.

Ongelmaksi muodostui vain se, että Tortorella ei halunnut itselleen minkäänlaisia seremonioita. Ja koska Tortorellan sana on laki, ovat Blue Jacketsin järjestämät seremoniat peruttu.

Asiasta kertonut kiekkotoimittaja Aaron Potrzline sanoi Twitter-tilillään, että ”Tortorella ei koskaan ollut asian suurin fani.”

Aaron Portzline

@Aportzline
The pre-game ceremony Saturday to honor #CBJ coach John Tortorella's 500th #NHL victory has been canceled. He never was a fan of the idea.