Florida Panthers jäi viime öisessä kamppailussa Winnipeg Jetsin jalkoihin, joka otti kamppailusta selkeän 4-1-voiton. Tämän myötä Jets vahvisti kovaa vierasvirettään, sillä se oli seuran neljäs peräkkäinen vierasvoitto.

Jetsin Nikolaj Ehlers on kunnostaunut viime aikoina kovana maalintekijänä. Hän osui jälleen kerran myös viime yönä, mikä oli kahdeksas kerta viimeiseen kahdeksaan otteluun.

Ehlers oli mukana myös eräässä todella kyseenalaisessa tilanteessa, kun hän taklasi Panthersin Seth Griffithiä. Panthers-peluri sai tilanteessa aivotärähdyksen, eikä luonnollisesti palannut enää kaukaloihin.

Panthersin päävalmentajana toimiva Tom Rowe kuvaili ottelun päätyttyä, että ”vain Jumala tietää, kuinka pitkään hän tulee olemaan kaukaloista sivussa.”

Päävalmentaja tuohtuneena

Rowe ei muutoinkaan juuri pitänyt Ehlersin taklauksesta. Hänen mukaansa taklaus ei missään nimessä ollut puhdas.

– Se oli likainen taklaus Ehlersiltä. Hän teki sen tarkoituksella, aivan sama mitä muuta sanovat. Katsoimme tilanteesta videon ja se oli likainen taklaus, Rowe kertoi median edustajille Fox Sportsin mukaan.

Rowen mukaan pelaajien olisi alettava kunnioittamaan toisia pelaajia, sillä toiset laittavat kyseisiä tilanteita merkille. On myös mielenkiintoista nähdä, mitä Jetsin ja Panthersin tulevassa ottelussa tulee tapahtumaan. Niin kuumana Rowe kävi.

– Jos tämä poika haluaa pelata tässä liigassa, tämä tulee olemaan hänelle pitkä kausi. En tiedä milloin pelaajat alkavat kunnioittamaan peliä, ja lopettavat päähän kohdistuneet taklaukset, koska tuo taklaus oli tarkoituksellinen.