Minnesota Wild palaa tulevana yönä ensi kertaa kaukaloon seurahistorian pisimmän voittoputken katkeamisen jälkeen, kun se tulee kohtaamaan vieraskaukalossa San Jose Sharksin.

Wild nautiskeli vielä joulukuussa 12 ottelun mittaisesta voittoputkesta, mutta nyt joukkue joutuu todellisen testin eteen, sillä putki on historiaa ja pelit jatkuvat normaaliin tapaan.

Päävalmentajana toimiva Bruce Boudreau toivoo luonnollisesti, että Wild palaa takaisin voittojen tielle, ja tarvittavat toimenpiteet on tehty pienoisen loman aikana.

– Nyt haluamme ainoastaan sitä, että pystymme nollaamaan tilanteen. Me olemme työstäneet muutamaa asiaa viime päivien aikana, jotta pääsisimme takaisin sinne, missä olimme, Boudreau kertoi Pro Hockey Talkin mukaan.

Anteeksi mitä? Liikaa maaleja?

Boudreaulla oli myös mielenkiintoisia kommentteja koskien sitä, miten Wild tulee jatkamaan voittamista vielä tulevaisuudessa. Päävalmentajan kommenttien rivien välistä onkin luettavissa, että Wild on tehnyt hänen mielestään liikaa maaleja.

– Olemme luisuneet siitä pelitavasta, missä haluaisimme olla, koska olemme pääasiassa tehneet vain maaleja.

– Yksilöillä mieli tuppaa muuttumaan, jos teet vain maaleja. Meidän on palattava siihen, että voitamme otteluita 2-1 tai 3-2. Sen avulla tulemme voittamaan useammin. Jos ajattelemme, että voitamme jokaisen ottelun 5-4, olemme pulassa.