Nashville Predators on joutunut tulla viime ajat toimeen ilman ykköspuolustajaansa PK Subbania, joka kärsii loukkaantumisesta.

Tennesseen suunnalla ollaankin laitettu jo kädet ristiin Subbanin paluun suhteen, sillä hänen odotettiin olevan jo pelikunnossa, mutta loppujen lopuksi näin ei ollutkaan.

– Kun pelaajan luokittelee toipumisajaltaan kategoriaan ”day-to-day”, se on karkea arvio siitä, mikä pelaajan kunto on, Poile kommentoi Subbanin tilannetta Associated Pressille.

– Nyt esimerkiksi luulimme hänen (Subbanin) olevan takaisin pelikunnossa nopeammin, mutta joskus asiat menevät näin loukkaantumisten kanssa.

Subban on ollut sivussa joukkueensa kokoonpanosta joulukuun 15. päivästä lähtien ja tuona aikana Predators on pelannut seitsemän ottelua. Joukkue on voittanut niistä kolme ja hävinnyt kaksi varsinaisella peliajalla.

Usein kiistelty kanadalaispuolustaja on ollut kuluvalla kaudella Predatorsin tehokkain puolustaja seitsemällä maalillaan ja hän on kerännyt peliminuutteja toiseksi eniten, jääden ainoastaan yli 25 minuuttia ottelua kohden pelanneen Roman Josin taakse.

– Kun menetät pelaajan, jolla on hänen kaltaisensa kyvyt, se ottaa paljon pois joukkueeltasi ja se vaikuttaa myös muiden pelaajien ajatusmaailmoihin, Poile päättää.

Subban kärsii ylävartalovammasta, joka Poilen mukaan pitää hänet sivussa vielä parisen viikkoa.