Kun New Jersey Devils kohtasi yön NHL-kierroksella Washington Capitalsin, yksi onnellisimmista pelaajista jäällä oli Miles Wood.

Devilsin tulokaspelaaja sai nimittäin ennen ottelua Alex Ovechkinin nimikirjoituksen vanhaan jääkiekkokorttiinsa. Wood ei tosin saanut vielä silloin korttia takaisin, jonka hän oli itse asiassa lähettänyt 10-vuotiaana, vaan Capitals julkaisi kortista kuvan, jossa oli Ovechkinin nimikirjoitus. Kortissa lukee: ”Milesille, ota rauhallisesti tänään”.

Washington Capitals

@Capitals
.@NJDevils We good now, @MilesWood28? @NHL @ovi8

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että Wood pyysi nimikirjoitusta jo kymmenen vuotta sitten kirjeellä, kun hän oli vasta 11-vuotias. Wood kirjoitti kirjeeseen, että mikäli hän ei saa nimikirjoitusta, hän taklaa Ovechkinia heti, jos hän saa mahdollisuuden pelata häntä vastaan.

Wood oli luonnollisesti tapahtuneesta yllättynyt, sillä Ovechkin oli hänen lapsuudenaikansa idoli.

– Se oli upeaa. Oli hienoa, että hän teki sen, Wood totesi NHL.comille.

Ottelun jälkeen Ovechkin tapasi Woodin käytävällä ja pyysi anteeksi siitä, että ei ollut aikaisemmin antanut nimikirjoitusta. Samalla hän antoi kortin takaisin Woodille.

– Anteeksi kortista, Ovechkin totesi lyhyesti.

Alex Ovechkin lapsuuden idolina

Wood tulee kiekkoperheestä, sillä hänen isänsä Randy pelasi NHL:ssä 11 kautta. Silti Ovechkin oli se pelaaja, jota Wood arvosti ja miksi hän halusi tulla, kun hän varttuu.

– Tietysti katsoin isääni ylöspäin, mutta se, että sain katsoa Ovechkinin huippuhetkiä lapsena ja myös edelleen oli jotain erikoista, Wood totesi NHL.comin mukaan.

– Kun olin lämmittelemässä, katsoin Ovechkinia ja me hymyilimme toisillemme. Oli hienoa nähdä hänet siellä.