Tampa Bay Lightningin kausi on tähän mennessä sujunut todella ikävällä tavalla, sillä joukkue on kärsinyt hurjasti loukkaantumisista avainpelaajien osalta.

Steven Stamkosin tilanne on kaikille selvä, eikä häntä nähdä pitkään aikaan kaukaloissa. Stamkosin lisäksi Ryan Callahan on loukkaantuneiden listalla, yhdessä Ben Bishopin kanssa.

Lightningin joukkue sai lisää huonoja uutisia tänään, kun selvisi, että Brayden Point on sivussa ainakin 4-6 viikkoa ylävartalovamman takia. Pointin lisäksi Vladislav Namestnikov ja Cedric Paquette kärsivät eriasteisista vammoista, jotka pitävät molemmat sivussa toistaiseksi.

Lightning Insider

@Erik_Erlendsson
Paquette lower body, Namestnikov upper body day to day, Point out 4-6 weeks with upper body injury #tblightning

Tulokaspelaaja Point on tällä kaudella pelannut 36 ottelua ja iskenyt 15 (3+12) tehopistettä. Hän on saanut kiitosta erityisesti kahdensuunnan pelistään, joten hänen puuttumisensa on harmillinen.

Juuri, kun kaikki näytti paremmalta

Lightning sai juuri joulutauon jälkeen takaisin Nikita Kucherovin sekä Ondrej Palatin, jotka olivat sivussa tositoimista muutaman viikon ajan. Kummatkin loukkaantuivat samoihin aikoihin, mikä jo silloin teki Lightningin tilanteen hankalaksi.

Nyt uusimmat loukkaantumiset tekevät joukkueen tilanteen jälleen tukalaksi, ja kaiken lisäksi Lightning taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Joukkue on pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, jota pitää hallussaan Boston Bruins.

Omalla tavallaan onkin uskomatonta, että joukkue on edelleen tiukasti pudotuspelitaistelussa mukana. Lightning on loukkaantumisista huolimatta onnistunut keräämään pisteitä ja varmasti toivoo, että sama tahti jatkuu myös jatkossa.

Jos kauden epäonnisinta joukkuetta haettaisiin, Lightning olisi todella vahvoilla kyseisessä kilpailussa.