St. Louis Blues kohtasi yön NHL-kierroksella Philadelphia Flyersin. Ottelusta muodostui melkoinen maalijuhla, sillä Blues kaivoi 6-3-voiton Flyersistä, vaikka se oli vielä 2-3-tappioasemassa kolmannen erän alussa.

Ottelun hahmo oli hattutempun iskenyt Robby Fabbri, jolle hattutemppu oli NHL-uran ensimmäinen.

– Se on hieno tunne. Se on erityistä, mutta se, että saimme samalla voiton, on vielä parempaa, Fabbri totesi NHL.comille.

– Kukaan ei lannistunut vaihtopenkillä. Kaikki luottivat pelisuunnitelmaan ja tiesivät, mikä tekee meidät menestyksekkääksi.

Fabbri muisti ottelun jälkeen, että hän tapasi tehdä hattutemppuja junioritasolla, mutta 20-vuotias kanadalainen ei muistanut vain koska.

– En voi kertoa sitä teille; siitä on aikaa, Fabbri totesi toimittajille NHL.comin mukaan.

Pelipaikka vakiintunut nuoresta iästä huolimatta

Fabbri on alun perin Bluesin oma ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2014. Hän pelasi jo viime kaudella 72 ottelua, joissa iski 18 maalia ja keräsi 19 syöttöpistettä. Täksi kaudeksi Fabbrille asetettiin jo enemmän vastuuta ja hän on käyttänyt sen loistavasti.

Kauden 35 otteluun hän on iskenyt 23 (11+12) tehopistettä, joten hän on matkalla ennätyspisteisiinsä, jos vain pysyy terveenä. Pienestä koostaan huolimatta Fabbri on fyysinen ja kovaotteinen pelaaja, joka taitaa myös hyökkäyssuuntaan pelaamisen.