Los Angeles Kings on tällä kaudella kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, joista pahin on Jonathan Quickin poissaolo. Quickin lisäksi Brayden McNabb, Anze Kopitar sekä Marian Gaborik ovat olleet sivussa tositoimista kauden mittaan.

Nyt joukkueen loukkaantumishuolet taas kasvavat, sillä Kings ilmoitti, että se on asettanut hyökkääjä Tyler Toffolin loukkaantuneiden listalle, jolloin hän on varmasti sivussa seuraavan viikon verran.

Seura ei kertonut tiedotteessaan vamman syytä, mutta Kingsiä läheltä seuraavan Jon Rosenin mukaan kyseessä olisi alavartalovamma. Hän myös uskoo, että todellinen poissaolo tulee olemaan paljon pidempi kuin vain viikko.

Brayden McNabb kuntoutumassa

Toffolin poissaolo tuo ison loven Kingsin hyökkäykseen, mutta joukkueen onneksi se on saamassa takaisin puolustaja Brayden McNabbin. McNabb ei ole pelannut tällä kaudella kuin vain kahdeksan ottelua.

Jon Rosenin mukaan McNabbin paluu on todella lähellä, mikä olisi erinomainen uutinen Darryl Sutterin joukkueelle. Lukuisista loukkaantumisista huolimatta joukkue on pystynyt säilyttämään asemansa Tyynenmeren divisioonassa, vaikka se majailee tällä hetkellä divisioonassa sijalla viisi ja kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.