New York Rangers on kuluvan kauden aikana kokenut pahoja loukkaantumisia, kun muuan muassa Mika Zibanejad sekä Rick Nash ovat olleet sivussa tositoimista.

Zibanejadin vamma on pitkäaikaisempi, sillä hän mursi jalkansa marraskuun lopulla. Hänen odotetaan silti palaavaan kaukaloon tammikuun puolessa välissä. Nashin sen sijaan odotetaan pelaavan joukkueen mukana, kun se kohtaa torstaina Arizona Coyotesin. Myös venäläishyökkääjä Pavel Buchnevich on palaamassa kaukaloon.

Erityisesti Zibanejadin poissaolo on ollut Rangersin kannalta ikävä, sillä ruotsalaishyökkääjä aloitti kauden vahvasti. Hän saalisti 19 otteluun 15 (5+10) tehopistettä ja oli alkukaudesta Rangersin parhaita pelaajia.

Zibanejad siirtyi Rangersin kesällä, kun Ottawa Senators ja Rangers kävivät vaihtokaupoilla. Toiseen suuntaan matkasi Derek Brassard, joten kauppaa voi pitää molempien joukkueiden kannalta vähintäänkin tyydyttävänä.

New York Post huomauttaa, että mikäli Rangers saa kaikki pelaajat kuntoon ja kokoonpanoon, sen top 6 -hyökkäys kauden ensimmäisten kuukausien osalta on jälleen koossa. Rangers on tiukasti kiinni divisioonansa kärkisijoissa, joten joukkue ei varmasti toivo mitään suurempia loukkaantumisia.