Minnesota Wildia on tällä hetkellä vaikea pysäyttää. Wildin voittoputki kasvoi torstaina jo kymmeneen otteluun joukkueen lyötyä tylysti 7-4-numeroin New York Rangersin Madison Square Gardenilla.

Ottelun hurjimmat hetket nähtiin toisessa erässä, jossa Minnesota takoi taululle viisi maalia. Ilta ei ollut Henrik Lundqvistin, sillä ruotsalaiselle upposi kaikki. Erän ensimmäisen viiden minuutin aikana Mikko Koivu, Nino Niederreiter ja Marco Scandella rokottivat jokainen vuoron perään ”King Henrikiä” Myös vaihdosta sisään tullut suomalaisvahti Antti Raanta joutui antautumaan erän aikana kahdesti.

Rangers haki vielä päätöserän lopussa Chris Kreiderin kavennuksen jälkeen ilman maalivahtia kiriä. Se kuitenkin päättyi nopeasti, kun Charlie Coyle neppasi kiekon tyhjiin.

MG ja Koivu liekeissä

Minnesotan suomalaisista Mikael Granlund ja Koivu keräsivät jälleen mukavat tehot. Laituri Granlundin pisteputki kasvoi kolmeen otteluun suomalaisen kirjautettua maalin ja syötön.

Sentteri Koivu puolestaan vietti uransa 30:ttä kolmen pisteen iltaa tehoilla 1+2.

Minnesota Wild PR

@mnwildPR
With goal & 2 assists tonight, Mikko Koivu has his 30th #NHL game with 3+ points. 9-12=21 points this year, 7-8=15 in last 16 #mnwild games