San Jose Sharks ja Ottawa Senators kohtasivat toisensa reilu viikko sitten ja ottelusta muodostui todella tulinen.

Päähuomion vei Mike Hoffman, joka iski poikittaisella mailalla suoraan Logan Couturea päähän. Hoffmanille langetettiin myöhemmin kahden ottelun mittainen pelikielto. Pelikiellon pituus kyseenalaistettiin alusta saakka, mutta keskiviikkona keskustelu sai jälleen uuden mittasuhteen.

NBCSN -kanavan toimittaja Mike Milbury otti kantaa Hoffmanin rikkeeseen, joka hänen mukaansa oli lähes rikollista toimintaa. Kanavan lähetyksessä he katsoivat videolta tapahtuman uudestaan ja Milburylta kysyttiin, minkälaisen viestin NHL antoi tapahtuman hoidossa.

– Se ei ole kovin raju viesti. Minun aikanani tästä tapahtumasta olisi syntynyt vaihtopenkit tyhjentävä mellakka, Milbury totesi.

– Couture antaa ensin poikittaisen mailan Hoffmanin selkään, jonka jälkeen Hoffman nousee ylös ja luistelee Couturen perään, tuo on täyttä väkivaltaa! Se on täysin rikollista toimintaa. Mitä hän tästä hyötyy? Täysin pelkurimaista toimintaa.

Mikäli tilanne on mennyt ohi, voit katsoa sen alla olevalta videolta.

SB Nation NHL

@SBNation_NHL
Mike Hoffman also earned a 2-game suspension for a retaliatory cross-check on Logan Couture: sbnation.com/nhl/2016/12/16…