Boston Bruins ei tarvinnut kuin yhden maalin voittaakseen, sillä Tuukka Rask torjui jo neljättä kertaa tällä kaudella kaiken mahdollisen maalinsuulla.

Rask on löytänyt loistovireen, ja sen sai tuta myös Los Angeles Kings. Kaikkiaan 18 torjuntaa kirjannut Rask valittiin otteluun kakkostähdeksi. 1-0-voittomaalin ottelussa tehnyt Jimmy Hayes sai kunnian olla ykköstähti.

Raskin iltapuhteeseen mahtui pari tärkeää venytystä, mutta Bruins-puolustus toisaalta hoiti myös leiviskänsä kiitettävästi.

– Nämä ovat niitä pelejä, joissa tarvitsee antaa vain yksi huono pomppu tai todella hyvä paikka tasoitukseen. Tänään emme edes antaneet sen verran, joten se on hyvä juttu! Rask kehaisi joukkuetovereitaan heti pelin jälkeen seuran virallisen Twitter-tilin mukaan.

– Pidimme Los Angeles Kingsin kaukana suuremmilta osin, Rask lisäsi.

Rask nousi esiin 3. erässä, kun venymistä tarvittiin.

x - Boston Bruins

@NHLBruins
Tuukka Rask locked down his fourth shutout of the season with 18 saves, including these back-to-back stops midway through the third.

Rask on palannut liigan ehdottomien kärkivahtien joukkoon. Ainoastaan Minnesota Wildin torjuja Devan Dubnyk on yltänyt yhtä moneen nollapeliin kuin Rask kauden aikana.